Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett andetag!

Ibland försvinner jag ut i intet. Det finns inget.
Jag letar efter mig själv, men hittar inte hem. Jag letar, jag letar i dimman i mörkret i natten. Men hittar inte hem. Men graven är svart och döden är ja död. Bara död.
Försvinner kanske.
Orkar inte mer. Försök ta ett andetag
Men kan inte andas
Kan inte andas.




Fri vers av Tina79
Läst 231 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-06-20 02:29



Bookmark and Share


  Stay Golden
sad songs; They say so much.
2019-06-20

  Lottie Ålhed VIP
Skildrar mörkret för många att kunna känna igen sig i. Viktigt. Applåd!
2019-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Tina79
Tina79