Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Badvakten till den stackars blinde mannen

Men för helvete karl
Här kan du väl för fan inte stå och blåsa upp din Barbara
mitt på stranden, fattar du väl

Barbara, svarar den blinde mannen frågandes
Fan också
Vilket misstag
Då är det ju gummibåten som jag bara måste ha satt på
under hela vintern…

Ken Cassel
20/6-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-20 05:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel