Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flickan som tog självmord

Flickan suckar och svetten rinner i pannan
Flickan har ont i magen som ingen annan
Flickan skriker men det är ingen som hör
Flickan torkar tårar mer än hon bör
Flickan är en normalstor tjej med helt okej kropp
Men modellerna på tvn förstör hennes hopp
Flickan som svälter gråter o tränar
Men får inte den kropp hon förtjänar
Hon slutar med piller och sprit på sitt bord
Den perfekta flickan har tagit självmord




Fri vers av puumba
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-20 06:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

puumba
puumba