Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dörrvakten tar till orda

Vad fan gör du här
Här är du inte välkommen, mannen
För du är inte en av oss
Så jag antar att du bara har kommit hit för att hålla på
och bråka och giddra, så som du brukar att göra
Men vi bryr oss inte om dig här längre, då du inte har
lärt dig hur man uppför sig
Så här har du ingenting att hämta längre, då du genast
går bort
För vi tycker inte om människor som håller på
och gapar och skriker stup i kvarten
Skämmer ut alla andra gäster
Så tyvärr, mannen
In på det här diskoteket och resturangen är det för dig
numera, Stopp
Men du kan ju alltid försöka komma in på diskoteket
lite längre ner på gatan, vilket jag vill tro är ditt sista hopp...

Dörrvakten tar till orda!

Ken Cassel
20/6-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-20 07:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel