Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen torsdag

Hurra, nu är det äntligen torsdag igen

som jag har längtat

Hela veckan, ja faktiskt ända sen i fredags

Men jag lufsar på
i trasiga ullstrumpor
och huvudet på saft

Bra samtal men för kort

Bara fem procent kvar

paniken infinner sig

långt till alla uttag

energisparläge

beroende

 




Fri vers av Roger VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-20 08:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP