Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt på en och samma gång



Samla ihop
Låta vila
en stund

Fokusera

Rusa inte

Låta vindens
svepande
andning
Bölja genom
utsträckta armars
längtan efter svalka
och milda vindar

Allt på en och
samma gång

Blunda/lyssna

Ljudet av
ett pågående regn
Upphör inte







Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-06-20 10:16



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Stämningsfullt och klokt
2019-06-24

    Lena Staaf VIP
Mjuk, rytmisk, böljande, smekande.
2019-06-20

    Lars Gullberg
Som ett mantra.
väldigt behaglig att läsa
2019-06-20

  Kungskobran VIP
Det ljumna regnet strömmar
ner i mitt ansikte
slickar i mig dropparna
som smakar salt

Regnet löser upp mitt sinne
ger liv åt mina tankar
njuter av det porlande ljudet
naturens musik

När regnet upphör
gnistar allt
droppars regnbågs färger
speglar mitt sinne
Livets vatten har talat


2019-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP