Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människorna

Jag går bland människorna
med ett skrik inom mig
någonstans där framme
bortom kröken
där vägen svänger
finns något annat
så är det för mig
kanske för alla
jag vet ingenting
om livets mysterium
dödens gåta

Vid dagens slut
finns det bara ett sätt
att stå ut med sig själv
var snäll mot världen




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-20 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP