Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jazzen

Du är en sedan många
decennier livskraftig, men
i viss mån begabbad
variant på populärmusik.
Dina utpräglat rytmiska,
på harmoni och melodi
grundade förutsättningar
är starkt känsloalstrande.
Jazzens utövare kommu-
nicerar på ett sätt som
utmanar deras sinne för
improvisationer. Under
hela din tillväxt har du
haft många artister som
tillfört nya stilarter, vilket
bidragit till din fortlevnad.
Förmågan att behandla
sitt instrument känneteck-
nar artistens särprägel
vid sidan av den impro-
visatoriska förmågan.
Jazzen har blivit en
närmast tidlös livsstils-
befrämjare.




Övriga genrer av Nils-Ivar Lindström
Läst 124 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-20 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils-Ivar Lindström