Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ständig förnyelse

 

efter beskärning får trädet ny kraft
skjuter livskraftiga skott
liksom månen i nedan tilltar igen
förlorar de utsatta modet
när mörkret ständigt strävar efter att släcka ljuset?
 
En svag och sjuk människa förtvivlar i orostider
medan de innovativa finner andra vägar
och har gjort sedan tidens ursprung !
 
 
 
 
 
 
 



Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 139 gånger
Publicerad 2019-06-20 17:35



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så är det och lägger energin på förändra hemma istället för den slösa på armén stenstoder
2023-02-17
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP