Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DET GICK FÖR FORT HIT FRAM

Det gick för fort hit fram

till dagens datum

Nu ställer sommaren sitt

ultimatum:

Antingen sörjer man

och resignerar

eller så är man nöjd

och protesterar

 

LARZ GUSTAFSSON 20/6 2019

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 149 gånger
Publicerad 2019-06-20 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP