Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är sommar.


Hunger.

 

Och jag undrar hur något så fel kan kännas så rätt.

Hur dina händer på mig (äntligen) kan få hela jorden att skaka?

För jag kan lova att det är en jordbävning under mina fötter.

 

 




Fri vers (Fri form) av Flisan
Läst 140 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-20 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flisan
Flisan