Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Norr Polcirkeln

 

Myser och småler
i midnattssol åser

Lappland likt ljus
lyser Abiskos hus

anar magi och tro
fint trolskt här bo

finaste vyn i orten
fjäll uti Lapporten

trädgräns på berg
kontrast ses i färg

vår tids akilleshäl
stress likt tär ihjäl


kureras bäst i visit
i min norra favorit 


 




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-22 01:22



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Jag längtar dit ibland
lång bort från havets strand
i vårt djupa inland

2019-06-22

  Öknens Ros VIP
Snyggt rimmat med fin rytm, ett vackert landskap du målar upp här!
2019-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP