Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De Modiga Tankarnas väg, kapitel 12


Alla har ett syfte - upptäck Ditt




56/
Om du väntar på rätt tillfälle, får du vänta tills du dör.


57/
Lita på "vibbarna" du får från människor du möter. Energi ljuger aldrig.


58/
Om jag inte svarar dig och går min väg, betyder det bara att jag har viktigare saker att syssla med och ödslar ingen mer tid på dig. 


59/
Skaparna av sina liv väntar inte på att saker ska hända, de ser till att saker händer.


60/
Lär av gårdagen. Lev idag. Skapa morgondagen med det du gör Just Nu.

 

 




Övriga genrer av Evelyn Falk Möller VIP
Läst 442 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-20 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelyn Falk Möller
Evelyn Falk Möller VIP