Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är ju inte egentligen inte ensamma i den här världen.



För att.


Det är ju du och jag mot världen.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2019-06-20 17:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nej.
Det är jag mot världen.
2019-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP