Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


älskade klokuggla jag tittar på ditt fotografi undrar hur du mår


i gryningsljuset sitter jag

 

varje dag läser dina drömmar
varje dag föds den blanka morgonen
ser solen över molnbergets toppar
när jag sitter där sländorna möter gryningen
hör dig viska mitt namn
hör inte klockorna längre 

mitt jublande hjärta
överröstar deras slag
 
 
*
 
 
kommentar i gryningsljuset sitter jag
 
Roland Friedlaender Tycker om det du skriver! Och att du hela tiden tycks vara omgiven av nya dikter som vill fram!



Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-20 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP