Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jahve Shalom


HERREN MIN FRID

Här där jag ser ut

över trädtoppar och hus

medan sommarkvällen

ännu är helt ljus

upplever jag ro

trots ett getingbo bredvid

Vi har slutit fred

Men vad mer är: Jag har FRID!

Frid som ej kan köpas

för sedlar eller mynt

Frid som indikerar

att här har Gud begynt

Den näst längsta dagen

på detta nådens år

prisar jag min Fader

för friden som jag får

 

LARZ GUSTAFSSON 20/6 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 116 gånger
Publicerad 2019-06-20 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP