Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ansökan om ekonomiskt bistånd på socialkontoret


Papper


Hälldes över skrivbordet
alla räkningar
kvitton
brev från kronofogden
översvämning

Hettan
svetten
bordsfläkten
en stormvind
tromb
allt flyger
singlar ner
som höstlöv
flingor

Rörigt
rörelse
underströmmar
men du fångar
det viktigaste
beviset på
din trygghet

kvittot
på inbetald hyra





Fri vers av Lena Staaf VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-20 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Staaf VIP