Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens roulette

är det här verkligen okej
jag ger allt och du får bara ta
du är som en drog för mig
ju mer jag får, desto mer vill jag ha

men lagda kort ligger
och gammal är inte alltid äldst
sagda ord kan bli en trigger
sätta igång nästan vad som helst

du är en underlig slags kick
du är som en spruta rakt i en ven,
en Amors pil som träffar mitt i prick
men som en felkopierad gen –

men den felkopierade genen
kan också nån gång bli rätt
det hör till de märkligare fenomenen
du är som en annan slags rysk roulette

där en träff innebär att jag sveps med
jag har ingen som helst sportslig chans
jag faller handlöst som ett nedsågat träd
och du bara laddar om i denna dödliga dans




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-21 12:08



Bookmark and Share


  Språk, hjärna!
Håhå!
2019-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP