Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SMÅ SMÅ GRODOR

Exhibitionisten njuter
förövande sin enda last
sommarsyndigt
utpekad
hen tillåter den nakna
foten svalkas

egoistiskt tillåtande
vandrar sedan
bland klippta fraser

ouppmärksammad kunde parafilisten
av drapera sig burka med tillbehör
vilken njutning, nordisk midsommar
frigör själens vardagsbojor

© Bosse 21 juni 2019.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-21 05:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En ockult fruktbarhetsritual, garanterat hednisk, kan aldrig frigöra.
2019-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten