Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barfotatårar...bagatell

 

 

Bark av bark frihets-

drömmen  går i kvav innan

den når öppet hav

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-21 10:21



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
barkbåtar vet vägar
2019-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP