Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DÖD ÅT MIDSOMMARFIRANDET!

DÖD åt midsommarfirandet!

DÖD åt alla traditioner!

DÖD åt midsommarfjantandet!

KROSSA alla religioner!

 

LARZ GUSTAFSSON 21/6 2019

 

P.S. Kristendomen är INTE en religion. Den är en relation. D.S.




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 212 gånger
Publicerad 2019-06-21 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP