Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommardröm

Där är han
mitt framför ögonen på mig

På bara ett fåtal sekunder
startas en karneval i mitt bröst

sprudlande känslor
tusentals färger

Ett underbart kaos

På bara ett fåtal sekunder
vaknar jag upp ur min sömn

det var visst bara
en midsommardröm.




Fri vers (Fri form) av heleni
Läst 189 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-06-21 11:35



Bookmark and Share


    BLOCKERADdialog/minatexter
härlig känsla och fint slut
2019-06-28

  Pater Filius
Fint förmedlad känsla och en härlig twist
2019-06-26

  Rodin
Nej ... ville att han skulle vara sann. Vackert skrivet.
2019-06-21

  Klaus Peter Jensen
Eller var det bare en drøm? I følge teserne om parallelle universer har han måske været og besøge dig. Jeg kan godt lide stemning af længsel, som er i digtet, da jeg også selv har den. I øvrigt synes jeg, at digtet er kreativt med en fin komposition trevlig helg Klaus
2019-06-21
  > Nästa text
< Föregående

heleni
heleni