Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad hackspett

I sällskap
av vindens kvidande
lyssnar jag
till ljudet som saknas
Ett ödsligt
trummande mot trädstammarna
Större hackspett
som alltid fanns här
har jag inte sett till




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-21 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP