Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lemonad

Bjuder mina demoner
På citroner
Ber dem göra lemonad
Skadeglad




Bunden vers (Rim) av Lil’ Babs
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-21 15:05



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Verkligen kul och annorlunda tanke att bjuda sina demoner på citroner
2019-07-05

  SatansSon VIP
öije har patent på skadeglad. annars rolig text
2019-06-21

    Askanden
Poet av rang Dylan.

Något säger mig att om han varit medlem här hade han slagit av Applåd-funktionen...
2019-06-21

    Askanden
Welcome!

Bjud dem på en Lime-scooter så de slår i backen..
2019-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Lil’ Babs