Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det var midsommarafton och jag skulle prompt ut


jag skulle resa med ikoniska memory lane

Det var midsommarafton och jag skulle prompt ut
jag beslöt mig för memory lane
men hör och häpna jag kom helt vilse
av detta man sig lär att allt och jag skriver allt
är underkastat förändringens lag
när jag kom hem hade denna lag inskärpts i mig ännu mer
men jag kom i alla fall hem med sex tomburkar




Fri vers (Fri form) av Sören Turesson VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-21 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP