Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Krama mig


Håll mig så hårt älskling


Alla äktenskap runt mig.


Faller samman.


Alla fasader spricker.


Men vi kämpar som vilddjur.

För att bli gamla tillsammans.


Hoppas så att.


Våra barnbarn skall springa i vår trädgård.


Helt oskyldiga och ovetande.


Om hur livet kan fungera.






Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 124 gånger
Publicerad 2019-06-21 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP