Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagoslott av påfågelöga

Lemurhonans hjärta av försvunnen tid.
Pirater plundrade mig på alla skatter jag aldrig ägt.
Du försvinner in i rök av djupaste svart i kokongen av lycka någonstans men ändå inte.
Åskan i det förgångna viskar i öknens opal.
Blunda mitt sagoslott av påfågelöga.
Paradisfågeln gömmer sig i det tysta som såpbubblor älska.
Sömnlös, förevigt sömnlös fastän regnskogen vaggar mig i sin famn.
Passionerad kyss vid det magiska tolvslaget jag alltid önskat, men det enda minnet av romantik ryms i bortglömd nyponros.
Lodjuret putsar sin päls. Som det alltid har varit. Som det förevigt blir.
Jag önskar dig kärlek, men inte från mig.
Jag lämnades på den öde strand av de vackraste pioner.
Men hon minns.
Lemurhonans hjärta av försvunnen tid.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-21 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP