Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2017-12-03 kl 00:37


innan allt fanns


stapplade hästarna i skymningen
ladorna stod övergivna på heden
men nu fladdrar ljuset
gryningen närmar sig
Tystnaden rymmer
mitt hjärta slår en dubbelvolt
din röst faller som blomblad
över marken




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-21 18:42



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
De tankarna värmer
2022-12-03
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP