Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idrottsläraren

Göran satt och åt

I hörlurarna lyssnade han nog på någon poplåt

I matsalen hörs ett vrål

Som får Göran att tappa sin blomkål

Det är Mohammed som gapat

Undra hur många båtar han kapat?

Göran blir arg och smäller till Afrikanen

Det stod inte med i läroplanen!




Bunden vers (Rim) av Baltazar Larsson
Läst 152 gånger
Publicerad 2019-06-21 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Baltazar Larsson
Baltazar Larsson