Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glad Midsommar, kära vänner!


Om så vore i midsommartid

Melodi: Jämtlandssången


Om blott jag ägde magisk penna
jag skreve väl en dikt som denna
men hostan har tagit makten
och gjort mig nästan stum
Men skam den som ej tager chansen
att åter tråda skaldedansen
Man håller takten
igenom schakten
där Slem skuttar med Skum

Sällan till hundra procent
har Musan återvänt
och katterna ute på gården
barnens lek har hänt...
Vad skalden egentligen sager
visst man fråga kan
Trots hälsa mager
och rundhet "fager"
God Helg önskas minsann!










Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Caprice! VIP
Läst 444 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-21 19:09



Bookmark and Share


  ULJO
Så fint.
God helg
2019-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP