Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har ni fest, eller

denna midsommarafton
Party Party
För jag kan se att alla era vänner är här väl samlade
fulla med liv och skratt
Sån energi
Men vad är det som ni firar egentligen
Är det för att vi ifrån och med nu går mot mörkare tider igen
Mot höst och vinter, min älskade vän
Okej, skål för det
Inte mycket att fira egentligen då sommaren är alldeles
för kort
Då sommaren som oftast bara regnar bort
Men de två senaste sommarna är helt okej, till trots
för ovanlighetens skull
Så glad midsommar till er alla ifrån mig, Ken...

Har ni fest, eller?!

Ken Cassel
21/6-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-21 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel