Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Talade med Gud


Talade återigen med Gud idag.


Och vi är kanske inte är det bästa av kompisar.


För han är lite arg på mig.


Och jag är ganska pisst off på honom.


Vilka gräl vi har!


Precis som i ett äktenskap.


Men i sista änden lyssnar vi på varandra.


Och vi undrar bägge två.


Vem som går segrande ut i från vårt krig?




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2019-06-21 20:15



Bookmark and Share


  Hopplös själ
Lika stor chans som att du samtalar med honom!
Även lika stor chans som att jag samtalade med Oden idag!


2019-06-21

  Larz Gustafsson VIP
Ingen kan besegra Honom.
Är du för övrigt säker på att det var Gud du talade med?
2019-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP