Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barn


När de kommer springande
i flock över skolgården
med flaxande jackor och
guppande väskor
glittrande ögon
vitlysande mjölktänder
och skratt som bubblar
snubblande ur munnarna.

Som fölungar
med klapprande hovar
och Pegasusvingar
som får dem att sväva
likt flygande sångsvanar.

Då tänker jag förundrat
att det fortfarande finns barn
som går i skolan
och som älskar livet.





Fri vers av Lena Staaf VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-06-21 21:20



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Tänk vilka färdigheter man tappat på vägen
2019-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Lena Staaf VIP