Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han öppnar dörren till sitt hjärta

och släpper in dig
Ger dig all sin tillgivenhet
Ger dig all sin kärlek
Ger dig all sin respekt
Han vill ju att ni två ska formas tillsammans
tills allting blir helt perfekt

Där det är du och han som skrattar
Där det är du och han som gråter
Där det är du och han som alltid varandra förlåter
så fort det har hänt någonting tråkigt
Där det är du och han som smälter ihop och blir starkare
än den svagaste länk

Så tänk på det min älskade vän, varje gång som han
öppnar dörren till sitt hjärta och släpper in dig
Så vad du då än gör
Ge honom inte allt för mycket smärta är du snäll
så att han bara vissnar och går och dör
För det skulle göra så ont så i hans själ...

Ken Cassel
21/6-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-21 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel