Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Humörberoende åkomma

Doktorn hade sett en liten tumör

efter sin undersökning

Han poängterade 

att den säkert inte skulle ställa till med något

Men man kan ju aldrig veta

på vilket humör

en tumör alltid är




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-21 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP