Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BAJAMAJA

Konvalje bladen till stångens dag
plockas av kranskullans barn, som
kysstes av reslig far smakande skarn

ståtlig då han var

viken ända, i vilken
kunde det hända

hunden den springer förlupen
mor skrattade rått
aningen försupen, snapsen
smakade av finkel så gott

sillen var jäst nästan rutten
glädje doftade var morgon prutten

sjöastranden låg brun och blank
inställd blev då vuxendopet.

© Bosse 22 juni 2019.




Övriga genrer (Satir) av Bossepoet från Österbotten
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-22 08:29



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Baja-maja?
Men har du då ej
suttit i en Baja-lajka?
;)


2019-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten