Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blivande titel för haiku samling?


Haiku för intelligenta

HaIQ




Övriga genrer av Onomatoprofet VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-06-22 09:07



Bookmark and Share


    Tommy M
Bra, rolig koncentration. Man kan läsa den som en tidens uppmaning: Ha IQ! Eller ännu hellre som raljerande: Ha! "IQ"
2019-06-25

  alicja lappalainen VIP
Mycket rolig!
2019-06-22

  Öknens Ros VIP
haha den var bra!
2019-06-22

    ej medlem längre
Jag fattar inte, inte ens om jag läser den på engelska! ;)
2019-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP