Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen kamrat

Dagar,nätter
Ren tortyr
Tid som flyr

Hjul snurrar varv efter varv
Djupet av ett svart hål
Stark som renaste stål

Cirkulerar som vinden
Alltid runt i samma bana
Högt du stolt bär din fana

Står upp för ditt land och ditt folk
Så ni går där i en parad
Nu samlade i rättvisans barrikad

Så levande i en tid som vår
Nationalsången som spelas på håll
Så där är en landskamp i fotboll

Idrott och politisk propaganda
Då i en rysk gammal stat
Välkommen hem kamrat






Bunden vers av Lidde
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-22 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde