Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lilla fågeln

Allra högst upp
i trädet
vajar en liten
fågel

Intensivt drillande
långa haranger
skjuter den sin
ammunition
mellan varje strof
Pioo, pioo

Det är den lilla
trädpiplärkan

Vanligare än
man skulle kunna
ana

Sjunger den sig
genom dagen




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-22 09:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP