Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOLSAGA

Ackjan tom, ofodrad
som snigelns hus
dragen av duvan

till sagans värld, där
meteorforskaren bor
på höga fjället

bär på grus i sin ränsel
stjärnfallets fader
rider på smulten jökel.

© Bosse 22 juni 2019.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-22 09:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Ofodrad som snigelns hus"! Dagens finaste ordkombo?
Jättefint
2019-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten