Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla befria mig.

Som något jag aldrig riktigt kan förklara,
tusen känslor från himlen och lika många från satan.
Jag vill inte bo kvar här på gatan,
skjut mig som känslokalla barn skjuter skatan.
Väck mig, ge mig kärlek, slå mig hårt med handflatan.

Väck allt jag inte riktigt vågar,
var försiktig då du öppnar alla dörrar.
Se mig med öppet sinne,
radera mitt minne.
Slå mig hårt med din pinne.
Jag är gömd härinne,
ja därinne.

Vad ser du då du ser på mig?
för ibland kan jag inte se det vackra,
det fria.
Lås upp mig,
snälla befria.
Mig.




Fri vers (Fri form) av Unsaidwords
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-22 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unsaidwords
Unsaidwords