Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den Titulerade mannen



Herr Går man
Gick alltid händelserna
i förväg


För att inte bli försenad
i tid och otid

Dock missade han ibland
Eftertankens raksträcka


Och ibland avtagbarhetens
Rondell

Men det bar sig allt som
oftast inte värre än att
En offervillig kvinna

Fick stå ivägen och ta
emot den skrällande
smällen. ..




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-06-22 10:07



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Så är det ofta kvinnorna får ta smällen
2019-06-22

  Fulbergarn
Kurvan tog smällen
2019-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP