Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mörkerfödd.

tydligen skrämde jag dig
visade en plats
som inte många sett
en plats som du förstod
hade förändrat mig
i själen, förvandlat mig
från den jag en gång var
till den jag är nu
du förstod att du
förmodligen stod på tur
för den platsen visar sig bara
för de som inte försöker
utan bara ramlar dit
av misstag,
eller om någon invigd
visar vägen
(en som jag)
du förstod och det skrämde dig
du förstod och kände frid
du förstod och du stannade
och du blev du
den som du borde ha varit
du förstod och du glömde
och jag tog mitt första steg utanför
mitt första steg på många år
och jag förblev där,
på andra sidan/
jag har levt där förut
men aldrig riktigt närvarat/
för det var dags nu
att lämna platsen (till nån ny)

för jag var jag
en förändrad

en mörkerfödd

och jag visste
jag visste precis

 

19/6 - 2019




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-22 10:56



Bookmark and Share


  danne //
jättefin!
2019-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP