Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur rödgula häftet, texter. Bilden är tagen i en förort söder om huvudstaden, på en gård om sommaren, med trevåningslängor, bus med balkonger, för 'vanligt folk'. En gård för barn och vuxna att leka, vila eller grilla. Egen hud eller annans.


(nr 117 av 124) Sand



En strandremsa
översköljd åter och åter
av havets salta vågor

vit som elfenben
är den
kornig
fint fördelad

sand
mjuk och sträv i handen
översköljd åter och åter
av havets salta vågor




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-22 12:00



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Även i själva kompositionen ser vi hur sanden dyker fram mellan vågorna!
Vi hinner känna på den lite innan nästa våg kommer ...
2019-06-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP