Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att längta hårt och skoningslöst


Nattpromenader


men på nätterna saknar vi varandra
hårt och skoningslöst
ekot av stön,
(våra)
ringer som en domedagsklocka i öronen
tills sömnen sväljer oss;

distans och närhet så hårt tvinnade om varandra att vi slungas mellan dödsångest och eufori
mina händer blir hans,
om så bara den bleka skuggan av hans,
när de följer stigarna hans trampade ut,
nedåt;

men upp mot himlen




Fri vers av mögel
Läst 199 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-06-22 13:10



Bookmark and Share


  Flisan
Du vet att jag gillar allt du skriver.
Så även om jag inte hittar dom rätta orden så har du träffat så rätt.
2019-06-27
  > Nästa text
< Föregående

mögel