Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÅT OSS DRÖMMA

Låt oss väva drömmar
bygga slott
som sväva
med vad ur fantasin
det är som strömmar
ur öppnade askar
och smyckade skrin.

Ja... låt färgerna få förgylla
allt som är grått
så världen kan stråla
i färgerna av det rätta
i ett språk........ måla
bara vad bilderna kan berätta.

Så, låt oss drömma
det underbara
på en flykt
in i drömmens asyl
är det tryggt
vi kan glömma
all smärta
få bot mot sot
och renas från svärta
av hjärtats bildrika språk.







Gurra




Fri vers av gunnnar nylund VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-22 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP