Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2017-05-31 kl 14:43


Soljägare




i dag blåser vinden i sin näverlur
river bland lövens gröna klorofyll
slår upp kragen mot vinden
vi ser timmarna som seglar bort
över den blåsiga horisonten
Vi lever inte i tiden som är
vi lever i tiden som ska komma
och ibland möter vi skuggorna från förr
men vi är alltid densamma




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 268 gånger
Publicerad 2019-06-22 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP