Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ängen

 

andades i blommande toner idag
viskade till de gröna lövens andetag

såg i en dröm ängen i skymmande
junikvällens musik
och solen som dalade
bland flammande
strimmor

häpen såg himlen på
skönheten målad i skyn

solvindens spinnande ljus

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 116 gånger
Publicerad 2019-06-22 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP