Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarblom året om!

Orden runt om mig
de flaxar till
att endast rosa en lilja
men det går inte
att blommor
i skönhet skilja åt
även om man
skulle vilja
en så´n uppsåt...

Var blomma lyser
ju på sitt sätt upp
alldeles riktigt
och så skönt och så rätt...

Det bästa vore väl ändå
när man ser dem alla stå
i sin prakt och stråla på för oss
att säga till dem förstås:
När ni är här och allt så gott lyser
inte bara vi utan hela världen myser
och när vinter sen kommer och allt fryser
då minnet, ut och ut pyser
allt det vackra som det lagrat
för oss och alltid väl hyser!








Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-22 16:10



Bookmark and Share


  ULJO
Naturens vackerhet må vi lagra i minnenas bank att ta fram när vintern är som värst.
2019-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt