Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten att förstöra

Godzilla har korta armar
men det hindrar inte henne
förstörelsen är total
skriken gälla

brakljuden dånar i luften
när marken spricker
och husväggar rämnar

hennes vrål sköljer över staden
en tsunami av ljudvågor
som trasar sönder
de små trumhinnorna
vid hennes fötter

Godzillas kropp är tjock och otymplig
men det hindrar inte henne

förödelsen är fullständig

och när hennes kropp glöder
och de radioaktiva strålarna skjuter
upp ur hennes ryggrad
sätter de himmelen i brand
och förstörelsen är
fulländad




Fri vers av Lili B VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-06-22 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lili B
Lili B VIP